Camin de batrani in Pipera - Voluntari. Locatii exclusiviste. Servicii premium pentru seniori.
Str. Nichita Stanescu
Pipera, Ilfov

Str. Iancu de Hunedoara nr. 30a
Pipera, Ilfov

0770 29 29 29
andra@senior-center.ro

Azilele pentru batrani din Voluntari si Pipera – Cele mai bune servicii medicale pentru batrani

camin de batrani voluntari pipera

Doua centre de ingrijire batrani

Senior-center.ro dispune de doua centre pentru care seniorii care au probleme de sanatate si nu pot beneficia de ingrijiri acasa, pot opta atunci cand au nevoie. De astfel, cei care cauta camine de batrani Bucuresti cu dotari moderne, pentru seniorii din familie, pot sa aleaga cu incredere intre azilul din Voluntari si azilul din Pipera. In ambele camine, bunicii sunt ingrijiti in mod corespunzator de cadre medicale specializate pe diferite ramuri, astfel incat sa acopere toate problemele de sanatate pe care le intampina bunicii.
Cu scopul ca batranii rezidenti sa se bucure de o sanatate foarte buna, in cele doua centre se au in vedere urmatoarele aspecte:

Controale regulate

In primul rand, pentru bunastarea bunicilor, in fiecare dintre cele doua centre exista medici specialisti in medicina generala si care se ocupa de controale periodice pentru seniori. Astfel, sanatatea varstnicilor este tinuta in permanenta sub control, lucru care, cel mai probabil nu s-ar intampla, in cazul in care bunicii ar locui singuri.

Personal capabil si dedicat in mod permanent la dispozitia pacientilor

Asistente calificate: Asistentele calificate care lucreaza atat in centrul din Voluntari, cat si in centrul din Pipera, se ocupa de administrarea tratamentelor orale pentru varstnici, dar si de administrarea tratamentului injectabil atunci cand este nevoie. De asemenea, acestea schimba pansamentele atunci cand este necesar si, totodata, ajuta varstnicii care au probleme de mobilitate sa se deplaseze la toaleta, pana la bucatarie sau in curte, dupa caz.

Medic geriatru-specializat:

Medicul geriatru se ocupa in permanenta de asistenta medicala necesara pentru ingrijiri acute, cronice, dar si preventive. In plus, sustine varstnicii pe toata perioada recuperarii necesare in urma unui accident si, totodata, tine intreg procesul sub supraveghere, cu scopul bunastarii pacientilor.

Specialisti in kinetoterapie:

Bunicii care se confrunta cu afectiuni medicale ori leziuni din cauza carora capacitatea de miscare le este limitata, pot beneficia de kinetoterapie, pentru a se recupera mai repede. Specialistii din acest domeniu folosesc, de regula, miscarea, dar si masajul, pentru a regla dezechilibrul prezent la nivelul organismului. In plus, seniorilor le sunt stimulate resursele de adaptare ale organismului, prin intermediul provocarii unui stres, care este reprezentat de exercitii fizice bine controlate si, totodata, bine dozate.

Alte tipuri de specialisti, la cerere: In functie de conditia fizica a fiecarui seniori, la cerere, in incinta celor doua centre pentru bunici pot fi chemati si alti medici specialisti. Acestia se vor deplasa la unul dintre cele doua azile, dupa ce seniorii sunt anterior consultati de medicul generalist.

Terapie

In acest centru de ingrijire batrani, terapia este folosita atat pentru recuperarea in urma unor afectiuni locomotorii, dar si pentru tratarea organelor interne, atunci cand este cazul. In plus, cu ajutorul terapiei pot fi tratate afectiunile neurologice, dar si cele reumatice, ortopedice si cardiace. De asemenea, terapia ajuta la stimularea cardiaca, a sistemului respirator, dar si a metabolismului si a sistemului digestiv. Practic, dupa fiecare sesiune de terapie, bunicii se vor simti din ce in ce mai bine!

Servicii de ambulanta privata

Daca este nevoie, la azil poate fi chemata oricand o ambulanta privata, pentru un transport cat mai rapid pana la cel mai apropiat spital. Caminele au un contract cu o firma de ambulante private, pentru a acoperi orice tip de situatie si pentru a veni in sprijinul seniorilor!

Cu ajutorul specialistilor, bunicii primesc, in fiecare dintre cele doua centre toate serviciile de care au nevoie pentru a se recupera si pentru a se simti mai bine, indiferent de afectiunea medicala de care sufera!

Join the conversation

Facebook

Categorii

0770 29 29 29 Suna acum!